MAGICA horúca čokoláda mliečna, 50 porcií
- Novinka

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 0
- MAGICA horúca čokoláda mliečna, 50 porciíSkladom26 €21,67 € bez DPH
Každá šálka Magica Ciok odhaľuje kúzlo ozajstnej horúcej čokolády vyrobenej z kvalitných surovín, aby zabezpečila, že si každý dúšok zachová prirodzenú chuť pokrmu bohov.
Magica Ciok je rada produktov určených pre gastronómiu. Táto rada je určená pre hotely, reštaurácie, kaviarne a ostatné gastronomické zariadenia. Všetky druhy čokolád sú prakticky vákuovo balené, čím si udržujú svoju stálu kvalitu, výraznú arómu a vynikajúcu chuť.
Príprava čokolády Magica Ciok na parnej tryske
Obsah vrecka zmiešajte so 150 ml mlieka a na parnej tryske kávovaru priveďte k varu. Pre dosiahnutie jemnej konzistencie a väčšej hustoty, nechajte čokoládu prevariť na tryske cca 20 sekúnd.
Príprava čokolády Magica Ciok vo výrobníku čokolády
Na jeden liter mlieka použite cca 6 vreciek čokolády. Rozmixujte a nalejte do výrobníku čokolády. Výrobník čokolády nastavte na 90°C. Po dosiahnutí varu, nechajte zmes zhustnúť do požadovanej konzistencie a znížte teplotu na cca 65°C.
Príprava čokolády Magica Ciok na sporáku
Obsah vrecka zmiešajte so 150 ml mlieka a za stáleho miešania priveďte k varu. Pre dosiahnutie jemnej konzistencie a väčšej hustoty, nechajte čokoládu prevariť ešte asi 20 sekúnd.
Zloženie čokolády Magica Ciok: cukor, nízkotučné kakao, kukuričný škrob, aróma, soľ. Môže obsahovať stopy orechov.
Potrebujete poradiť?
